...

Mein Platz povezuje parkirišča za avtodome zaenkrat v 9 državah Evrope v mrežo parkirišč za avtodome z najvišjimi standardi udobja in kvalitete.

S podrobnimi opisi, informacijami in nasveti o posameznih prostorih za avtodome vam pomagmo hitro izbrati najprimernejše parkirišče za vas. Pri nas boste našli najbolj primerne in skrbno izbrane domača parkirišča in parkiriša za avtodome v tujini z jamstvom kakovosti in nadstandardnih storitev.

Slogan Mein Platza: »Kakovost s srcem!« je realnost, ki jo živimo.

S klikom na najlepša parkirišča za avtodome na naši spletni strani boste našli podrobne, ciljne informacije o številu parkirnih mest, opreme, vrste podlage, odpiralne čase, cene, trgovine, GPS podatke in storitve ter informacije o regiji.

Dodana vrednost pomeni razliko. Poiščite z nami naslednjo postajo na potovanju ali vaš naslednji kraj za dopust. Trenutno je v naši mreži več kot 350 različnih krajev v celotni Evropi.

Mein Platz je informativna in avtentična platforma za navdušene popotnike z avtodomi in počitniškimi prikolicami.

Vse lastnike parkirišč za avtodome, ki se želijo pridružiti veliki evropski družini parkirišč za avtodome, vabimo, da nam to sporočijo na b.lotric@meinlplatz.si. Kontaktirali vas bomo in vam pomagali, da postanete del te velike družine.

Bojan Lotrič je prodajni zastopnik podjetja mein Platz za področje JV Evrope

Poleg PZA-ja ob Bukovniškem jezeru so v JV Evropi v platformi mein Platz še:

- Terme Banovci (SLO)
www.terme-banovci.si

- West camp Beograd (SRB)
www.beovipgroup.camp

- Enigma Vranje (SRB)
www.enigmacamping.com

- Kamp Predejane (SRB)
www.motel-predejane.com