24 STOP

Parkirišča 24.STOP® so opremljena  skladno s 24.STOP sistemom, ki je kategoriziran kot nadstandarden in ponuja celovito oskrbo in storitev za vozila in goste, kot so na primer sanitarni prostori, igrišča za otroke, Wi-Fi, dostop 24/7 in veliki parkirni prostori.

Koncept, ki je nastal pod imenom 24.STOP je stvaritev znanja skupine izkušenih podjetnikov, ki imajo bogate lastne izkušnje v turizmu z avtodomi. Ta način potovanja daje svobodo pri gibanju in sposobnost neprestanega odkrivanja turističnih ciljev v Sloveniji kot tudi v JV Evropi. Ugotovili smo, da da je v Sloveniji veliko zanimivih turističnih ciljev s kulturno in naravno dediščino, vendar pa primanjkuje primerne infrastrukture za to obliko turizma, posledično pa zato ni ravno privlačno za turiste z avtodomi. Verjamemo, da če združimo znanje o kvalitetni ureditvi parkirišč za turiste z avtodomi, razvoj in upravljanje tovrstnih parkirišč za avtodome, bomo tako postavili višje standarde kvalitete v  tej celotni veji turistične industrije.

24.STOP® parkirišča ponujajo visok standard rešitev popolne oskrbe za popotnike, ki potujejo z avtodomi istočasno pa pozitivno vplivajo na turistično ponudbo posameznih turističnih destinacij.

Podjetje 24.STOP® ima visoko usposobljene ljudi na področju načrtovanja parkirišč, zakonodaje in pridobivanja potrebnih soglasij in dovoljenj ter opremljanje parkirišč za avtodome z najnaprednejšo tehnologijo. Razvili smo poslovni model upravljanja in delovanja posameznih parkirišč, kot oblika turizma in profitabilno poslono aktivnost. Posledično prispeva ta koncept k razvoju turizma na lokacijah, kjer primanjkuje turističnih kapacitet.

Podjetje 24.STOP® je odgovorno za pripravo projektne dokumentacije in pridobivanje dovoljenj za izgradnjo parkirišč za avtodome in njihovo delovanje. Z razvojem poslovnega modela na osnovi franšizinga, podjetje 24.STOP® pogodbeno prepusti upravljanje parkirišč lokalnim skupnostim ali privatnim investitorjem, ki so že vključeni v turizem in iščejo možnosti razširitve in pospeševanja njihove ponudbe.

Slovenska strategija predvideva, da bo do konca leta 2022 50 PZA-jev (parkirišč za avtodome), med katerimi lahko podjetje 24.STOP opremi in upravlja med 25 in 30 parkirišči najvišjega kakovostnega razreda.

24.STOP® načrtuje širitev svoje dejavnosti po državah Balkana, ki praviloma nimajo razvitih nobenih zmogljivosti za servisiranje potreb turistov z avtodomi.

Naš model je usmerjen k turistom, ki potujejo z avtodomi in imajo visoke zahteve glede urejenosti in opremljenosti PZA-jev na področju Slovenije, državah bivše Jugoslavije, Balkana in celotne JV Evrope.

Podjetje 24.STOP® daje pomoč zainteresiranim podjetnikom, ki se želijo priključiti skupini podjetnikov v industriji oskrbe popotnikov z avtodomi, preko franšiznega sistema. Podjetnik, ki podpiše franšizno pogodbo je deležen popolne podpore pri načrtovanju, inženiringu in upravljanju parkirišč za avtodome.

Čas za razvoj te dejavnosti je pravi, ker potrebe popotnikov z avtodomi rastejo hitreje od postavljanja PZA-jev višjega kakovostnega razreda.

Predloge za sodelovanje nam posredujte na mail info24.stop@gmail.com in z veseljem bomo v vami stopili v kontakt ter vam pomagali narediti prve, najtežje korake pri izgradnji vašega PZA-ja ter vam kasneje pomagali pri upravljanju. Z nami boste postali del mreže visokokakovostnih PZA—jev in se tako uspešneje in hitreje v ključili v to poslovno dejavnost.